mitä tulee huomioida käännyttäessä oikealle etuajo-oikeutetulta tieltä?kun maailma ei riitä the world is not enoughhans otto donnertyppihappo reagoi veden kanssaradio yle 1 ohjelma tänäänkun lauseenvastikeotto runosmäkimissä lapsuutta tehdäänmiksi pyörryttäästop!! hibari-kun!

värssyt | Kysy kirjastonhoitajalta
"Kun olen kuollut, itke hiukan minun vuokseni. ajattele minua toisinaan, mutta älä liikaa. Ajattele minua silloin tällöin sellaisena kuin olin eläessäni, toisinaan on mukava muistella, mutta ei kauan. Jätä minut rauhaan, niin minäkin jätän sinut rauhaan. ja niin kauan kuin elät, säästä ajatuksesi eläviä varten."


Saattohoidossa oleva Janita Lukkarinen kirjoittaa
"Kun olen kuollut Itke hiukan minun vuokseni Ajattele minua toisinaan Mutta älä liikaa. Ajattele minua silloin tällöin Sellaisen


Maailma, olen valmis. Oletko sinä? - Martinan - Vuodatus.net
Intiaanin rukous: ”Kun olen kuollut, itke minua hiukan, ajattele minua joskus, mutta älä liikaa. Nyt ja aina muista minut sellaisena kuin olin. Joskus muisteloissa on mielta, mutta ei pitkään. Jätä minut rauhaan, niin minäkin jätän sinut. Ja kun elät, kiinnitä ajatuksesi eläviin. You rock


Etsijä, Kulkuri - Kun olen kuollut Itke hiukan minun
Kun olen kuollut Itke hiukan minun vuokseni Ajattele minua toisinaan Mutta älä liikaa Ajattele minua silloin tällöin Sellaisena kuin olin eläessäni Toisinaan on …


KUINKA TERÄS KARAISTUI (ja vatsa pullistui )
"Kun olen kuollut Itke hiukan minun vuokseni Ajattele minua toisinaan Mutta älä liikaa. Ajattele minua silloin tällöin Sellaisen


Kitty ja Kityn koirat: Koirien kauneimpia muistorunoja
"Kun olen kuollut, itke hiukan minun vuokseni. Ajattele minua toisinaan, mutta älä liikaa. Ajattele minua silloin tällöin sellaisena kuin olin eläessäni. Toisinaan on mukava muistella mutta ei kauan. Jätä minut rauhaan, niin minäkin jätän sinut rauhaan Ja niin kauan kuin elät säästä ajatuksesi eläviä varten."


Runokirja - Vuodatus.net
Perinteisestä intiaanien rukouksesta. Koko rukous on tällainen: Kun olen kuollut, itke hiukan minun vuokseni, ajattele toisinaan, mutta älä liikaa. Ajattele minua silloin tällöin sellaisena kuin olin eläessäni. Toisinaan on mukava muistella, mutta ei kauan.


Salainen puutarhani
Kun olen kuollut, itke minua hiukan, ajattele minua joskus, mutta älä liikaa. Nyt ja aina muista minut sellaisena kuin olin. Joskus muisteloissa on mieltä, mutta ei pitkään. Jätä minut rauhaan, niin minäkin jätän sinut. Ja kun elät, kiinnitä ajatuksesi eläviin. Lupaatko? Jaa. Kommentoi Lähettänyt: Runokirja - 22.11.2007 klo 00.07.


Muistokirjoituksia ja lohdutuksen sanoja suruun – Seriksen
Kun olen kuollut, itke minua hiukan, ajattele minua joskus, mutta älä liikaa. Nyt ja aina muista minut sellaisena kuin olin. Joskus muisteloissa on mielta, mutta ei pitkään. Jätä minut rauhaan, niin minäkin jätän sinut. Ja kun elät, kiinnitä ajatuksesi eläviin.


In Memoriam - Logran
Kun olen kuollut, itke minua hiukan, ajattele minua joskus, mutta älä liikaa. Nyt ja aina . muistat minut . sellaisena kuin olin. Joskus muisteloissa on mieltä, mutta ei pitkään. Jätä minut rauhaan, niin minäkin jätän sinut. Ja kun elät, kiinnitä ajatuksesi eläviin.


Perinteinen intiaanirukous | sivu 2 | Keskustelu | Anna
Kun olen kuollut Itke hiukan minun vuokseni Ajattele minua toisinaan Mutta älä liikaa Ajattele minua silloin tällöin Sellaisena kuin olin eläessäni Toisinaan on mukava muistella Mutta ei kauan Jätä minut rauhaan Niin minäkin jätän sinut rauhaan Ja niin kauan kuin elät Säästä ajatuksesi eläviä varten -Perinteinen intiaanirukoushttp://esophagealatresia-roma2019.it/Kun olen kuollut itke minua hiukan ajattele minua joskus