missä on lämmin huhtikuussamitä perttu häkkiselle tapahtuiotto rastilamitä hotellista saa ottaamitä tehdä kun vihaa työtäänmissä on valkoista sokeriaotto saarinenmiksi kissa ripuloihelena ahti-hallberg tanssii tähtien kanssatv 3 ohjelmat tänään

Songtext von Leevi and the Leavings - Elina, mitä mä teen elina mitä mä tee lyrics Translation of Elina, mitä mä teen by Leevi and the Leavings from Finnish to English


Leevi and the Leavings - Elina, mitä mä teen lyrics Lyrics for Elina, mitä mä teen? by Leevi and the Leavings. Ellu oli vaarikassa töissä siinä kahvilassa jonka takahuoneessa jonkin aikaa joskus asutti


Images of Elina Mitä mä Tee Lyrics elina mitä mä tee lyrics Elina, mitä mä teen Lyrics: Ellu oli baarinkassa / Töissä siinä kahvilassa / Jonka takahuoneessa jonkin aikaa joskus asuttiin / Itse kun en saanut töitä / Yhdessä me öitä valvottiin


Elina, Mitä Mä Teen? — Jani Wickholm | Last.fm Lyrics of ELINA, MITÄ MÄ TEEN by Leevi And The Leavings: Elina mitä mä teen Click here now to find out why others like this song!


JVG – Mist sä tuut Lyrics | Genius Lyrics Listen to Elina, Mitä Mä Teen? from Jani Wickholms Melkein Vieraissa - Tribuutti Leevi & The Leavingsille for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.


Videos of Elina Mitä Mä Tee lyrics Provided to YouTube by Universal Music Group Elina, mitä mä teen? · Leevi And The Leavings Torstai 40 seuraavaa hittiä ℗ 1988 Johanna Kustannus Oy Release


Jani Wickholm – Elina, mitä mä teen Lyrics | Genius Lyrics Mist sä tuut Lyrics: Rakas kotikylä, Oulunkylä / Mutsi itki ku en ikin ollu koulus hyvä / Mut mul oli aina kuumin mimmi / Olin ylivoimanen Ogelin UJ-kingi / Tultii kuuluvii, suoraa YouTubii


Leevi And The Leavings - Elina, Mitä Mä Teen Lyrics Leevi and the Leavings Elina, mitä mä teen текст: Ellu oli vaarikassa / töissä siinä kahvilassa / jonka takahuoneessa jonk


Jani Wickholm - Elina, Mitä Mä Teen Lyrics | LetsSingIt elina mitä mä tee lyrics "Elina, Mitä Mä Teen" Lyrics Jani Wickholm. Jani Wickholm lyrics Elina, Mitä Mä Teen. overview albums (8) lyrics (72) moderator submit. Playlist − / 5 (0) Share. Play. Rank: − Charts:http://esophagealatresia-roma2019.it/Elina mitä mä tee lyrics